Kenapa Noa?

Kenapa Noa? > Kenapa Noa?

Kita tahu bahawa terdapat banyak syarikat broker di luar sana, berlumba-lumba untuk mempunyai akaun anda dibuka dengan mereka.

Berikut adalah sebab-sebab mengapa anda tidak mahu mengambil risiko wang anda di tempat lain;

Teknologi

Teknologi Muktamad. Habis perkara.

Pembersihan enjin tempahan kami adalah jauh lebih hebat dan telah menetapkan standard yang akan merevolusikan industri FX. Kami menetapkan standard untuk masa pelaksanaan yang paling cepat dan jumlah -kurangnya daripada requotes untuk broker STP.

Dapatkan maklumat lanjut di laman teknologi kami.

Fund Managers, First.

Kita tahu game bermain broker. Menjadi pengurus dana, kami telah mencipta rangka kerja ini standard yang sempurna dengan ketelusan lengkap. Dari teknologi, tadbir urus korporat untuk standard perkhidmatan pelanggan, kita mahukan yang terbaik dan kita katakan ia kerana ia adalah.

Multi Platform Trading

Kami memahami keperluan anda untuk mengakses pasaran pada pelbagai platform dan ketika dalam perjalanan.

Ia adalah pilihan anda platform apabila berdagang dengan kami;

  • Web Trading Berdasarkan Platform MT4 MetaTrader
  • Platform - Berdasarkan Windows
  • Niaga Iphone
  • Niaga Ipad
  • Platform Niaga Android
Pilihan binari dalam MT4

Mempunyai kemewahan dan fleksibiliti perdagangan Pilihan Perduaan dalam platform MT4 pilihan anda sendiri! Anda tidak perlu lagi melibatkan diri dengan pelbagai platform, mengekalkan pelbagai margin dan sentiasa bimbang tentang pengendalian kedua-dua akaun. Memanfaatkan kuasa teknologi kami dan mengambil dagangan anda ke tahap yang baru!

Etika Broker

Tiada meja Berurusan

Banyak broker mendakwa bahawa mereka tidak mempunyai meja urusan tetapi outsource meja berurusan mereka kepada firma pasangan mereka. Mereka memanggil mereka "pembekal kecairan" mereka dan kemudian berpecah "keuntungan" dari kerugian pelanggan.

NoaFX adalah broker STP 100 % tanpa amalan-amalan tersebut. Dengan lebih daripada 70 % aliran perdagangan pengurusan dana, kita tidak mampu untuk mengambil sisi lain dari peniaga konsisten menguntungkan!

Pemprosesan

Semua pesanan kita dimajukannya kepada anda secara langsung dibersihkan dengan pembekal kecairan kami. Kami menerima komisen untuk setiap perdagangan kita membersihkan, menggunakan talian mereka. Kerana kita membersihkan berbilion banyak setiap bulan, kami membuat bebas risiko keuntungan hanya penjelasan pesanan kami. Kita tidak perlu mengambil risiko yang tidak perlu pertaruhan terhadap dagangan pelanggan.

Jika anda adalah seorang peniaga kelantangan yang tinggi, kami boleh memberikan anda pilihan harga. Seterusnya, jika anda seorang tukang catut atau seorang peniaga frekuensi tinggi (kebanyakan rumah broker lain membenci kamu), kami akan senang untuk membersihkan pesanan anda!

Kami juga menggunakan / menjadualkan pembekal kecairan kami untuk mengutamakan pembersihan pesanan anda melalui enjin pemprosesan kelajuan tinggi selari, menggunakan keadaan pemerintahan berasaskan, pada masa-masa yang berbeza dalam sehari

Tadbir Urus korporat

Berlesen di dalam bidang kuasa yang mempunyai reputasi

NoaFX diperbadankan dan dilesenkan dalam bidang kuasa bereputasi beroperasi di bawah CMI Group (St. Vincent and the Grenadines).

Top Perdana Bank sebagai Penjaga Deposit

Perkhidmatan perbankan kami adalah dengan bank-bank utama yang sama ada Tahap 1 bank-bank di seluruh dunia atau dari bahagian atas 3 bank di dalam negara itu sendiri.

dana Pengasingan

Dana syarikat dan dana pelanggan disimpan dalam dua akaun bank berasingan dan diuruskan di bawah pegawai fidusiari kawalan yang berbeza. Dengan cara ini, kami memastikan tiada satu mempunyai hak untuk menggunakan dana untuk apa-apa sebab lain daripada pembiayaan pelanggan pelanggan perdagangan.

Pihak Ke-3 Pemegang Amanah Ditadbir Deposit Kemudahan

Deposit pelanggan kami diadakan dalam akaun bank yang berasingan. Akaun bank juga kemudahan amanah, yang ditadbir oleh sebuah firma undang-undang yang disahkan. Ini memastikan bahawa kita tidak boleh semata-mata menjalankan pada akaun bank ini mempunyai dana dalam akaun anda. Setiap urus niaga tunggal mestilah dual diluluskan oleh kedua-dua syarikat itu dan pemegang amanah. Anda boleh menganggap bahawa dengan setiap transaksi yang melibatkan kerja lebih seperti, kos admin kami dan kos urus niaga bagi perkhidmatan pemegang amanah itu pun meningkat. Walau bagaimanapun, ini adalah kedua-dua langkah yang perlu dan memastikan untuk memastikan keselamatan dana anda.

Pelanggan boleh memilih untuk menikmati keselamatan kemudahan amanah, bagi satu bayaran nominal. Kemudahan amanah biasanya hanya tersedia untuk pelanggan bernilai bersih yang tinggi dan dengan kos mahal untuk mengekalkan.

NoaFX telah subsidi kos ini, untuk memberi anda ketenangan fikiran. Tanpa mengira saiz akaun, latar belakang atau prestasi, dana anda boleh safekept dalam kemudahan amanah.

Dengan cara ini, kita tidak hanya mengatakan bahawa kita mempunyai kemudahan amanah bagi tujuan pemasaran. Apabila anda wayar dana anda ke atas, anda akan melihat persediaan butiran kemudahan seperti!

Company Audited Financials

Setiap tahun kewangan, penyata kewangan dan kesihatan adalah diaudit oleh firma audit atas untuk memberikan anda keyakinan dan jaminan bahawa anda berada di tangan yang baik. Pengauditan adalah satu proses yang mahal dan sukar. Kami melakukannya anyway untuk memastikan keselamatan dana anda dan meyakinkan anda bahawa terdapat satu lagi firma memastikan ia terlalu.

Keadaan, Suasana Meniaga

Trade Performance Transparency

Setiap rumah pembrokeran memberitahu anda bahawa teknologi dan prestasi mereka adalah lebih kepada mana-mana firma lain. Kemudian lagi, bagaimana anda tahu?

Kami merasakan bahawa keputusan kami bercakap untuk diri mereka sendiri.

Eachmonth, kami menerbitkan semua statistik prestasi perdagangan kami di laman web kami. Theseare mengaudit penyata, jadi apa yang anda lihat adalah cukup hanya apa yang anda dapatkan.

Mana-mana Saiz Pesanan

Berdagang mana-mana saiz perintah di bawah Akaun MT4 anda, dari mikro untuk pesanan lot standard.

Khidmat Pelanggan

Kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan yang bertaraf dunia untuk semua pelanggan kami, tanpa mengira saiz akaun, jumlah, atau keuntungan.

Kami berhasrat untuk menawarkan ini dengan:

  • 30 minutee - mel masa tindak balas
  • 6 jam e - mel masa resolusi
  • 24 jam selama 5 hari perkhidmatan live chat

Kami berhasrat untuk menawarkan sokongan pelbagai bahasa sebagai asas pelanggan kami tumbuh. Jika anda memerlukan sokongan dalam bahasa tertentu untuk asas pelanggan anda, sila beritahu kami.

Pembiayaan, Kaedah Pengeluaran, Cepat dan Mudah !

Pelbagai pilihan yang ada untuk membiayai akaun dagangan anda. Kami offerdebit pilihan pengeluaran kad supaya anda boleh membeli-belah dengan keuntungan trading anda dimuatkan ke kad anda.

Kebanyakan permintaan dana / pengeluaran diproses dalam tempoh 1 hari bekerja.

Falsafah Syarikat

Kami menggalakkan sumbangan sukarela peribadi melalui rangkaian perdagangan kami. Derma sukarela digunakan untuk:
  • Kemudahan pinjaman mikro melalui skim keusahawanan dan program pembiayaan
  • Amal, dana bantuan, dan aktiviti-aktiviti kebajikan sosial yang lain

Kami berharap anda akan menyertai kami sebagai kita menderma kepada mereka yang kurang bernasib baik.

fgfdgf close