Suasana Pedagangan

Kenapa Noa? > Suasana Pedagangan

Asas NoaFX adalah bagaimana peniaga runcit yang boleh membuat wang dalam keadaan pasaran ,, dan diberi kuasa untuk dapat berbuat demikian . Sebagai sebuah syarikat yang mengutamakan pelanggan, langkah-langkah tertentu diterima pakai untuk memastikan bahawa pelanggan jangkaan difahami dan direalisasikan. Pada teras sangat inisiatif ini adalah tumpuan kami kepada perkhidmatan pelanggan . Setiap pelanggan mempunyai Pengurus Akaun berdedikasi yang mempunyai latihan dan pengalaman untuk memberikan bantuan dalam semua perkara perdagangan . Pasukan kami boleh didapati 24/5 dan boleh dicapai dalam pelbagai cara , termasuk telefon, e-mel , atau live chat .

NoaFX percaya dalam menawarkan pelanggan peluang untuk perdagangan menguntungkan dan ia adalah dalam semangat ini bahawa kami telah berkembang dari kekuatan untuk kekuatan , di pesat sebagai pelanggan sebenar telah memang menguntungkan .

Berikut adalah pecahan persekitaran perdagangan kami dan bagaimana anda boleh menguntungkan , perdagangan dengan kami ;

 
Syarat Perdagangan
  • Rangkaian instrumen yang boleh didapati : perdagangan lebih 70 + mata wang , logam berharga , dan CFD pada saham, indeks dan komoditi .
  • Pelaksanaan Fast : STP , ECN dan pelaksanaan NDD ; kelajuan milisaat under10 .
  • Tiada requotes : Nikmati pelaksanaan yang terbaik, dengan kemerosotan yang minimum atau tidak .
  • Perdagangan dalam spread : kita tidak mempunyai batasan pada pesanan tertunda anda . Anda boleh meletakkan hak perdagangan di antara penyebaran dan jika harga tidak sampai ke sana , anda akan penuh ! Persekitaran perdagangan benar telus
  • Tiada bayaran : Zero komisen pada perdagangan , tanpa yuran tersembunyi .
  • Semua strategi perdagangan diterima : Perdagangan di mana sahaja yang anda mahu, termasuk perlindungan nilai, pengasingan dan kepakaran penasihat.
 
Penyebaran yang kompetitif

Penyebaran tetap dari 0.2 pip pada MT4 : Rampas peluang perniagaan dengan lebih kawalan dan kos yang lebih rendah di MetaTrader 4 dengan sangat kompetitif , penyebaran tetap serendah 0.2 pip untuk EUR / USD dan USD / JPY

 
Peraturan

Anda boleh pasti bahawa anda berdagang dengan institusi yang dipercayai dengan pengasingan dana.

 
Keselamatan Dana Anda

Anda boleh yakin tentang keselamatan dana anda kerana NoaFX mengamalkan norma keselamatan yang sangat ketat apabila melibatkan pemprosesan transaksi anda. Daripada deposit yang cepat dan selamat sehinggalah pengeluaran yang mudah, kami melakukan semua yang diperlukan untuk mengurus semua transaksi anda dengan selamat.

 
Pelbagai Pilihan Kaedah Pembayaran untuk keperluan Anda

Membiayai akaun dagangan anda dan mendapatkan keuntungan anda dengan cepat dan tanpa sebarang perubahan dengan penggunaan pelbagai kaedah pembayaran popular , termasuk E-dompet, kad kredit , dan pemindahan dana bank.

 
Berdagang Dari Mana-mana, Bila-bila Masa

Aplikasi mudah alih perdagangan dan platform Web Trader percuma.

 
Kemudahan untuk Pengurus Wang

Kami menawarkan MultiTerminal , PAMM dan MAT pelbagai sistem akaun pedagang.

fgfdgf close