Teknologi NoaFX

Kenapa NoaFX? > Teknologi NoaFX

NoaFX telah membelanjakan berjuta-juta untuk memastikan teknologi perdagangan yang paling pantas dan paling berkesan untuk pelanggan kami. Walaupun kelewatan hanya sebahagian kecil dalam saat-saat pelaksanaan tetapi boleh menambah sehingga satu jumlah yang sangat besar dari masa ke masa kerana peniaga itu tidak boleh mendapatkan harga penuh pilihan. Kami memahami bahawa pelaksanaan pantas adalah kunci untuk mengekalkan perniagaan anda dan kelajuan pelaksanaan adalah keutamaan di NoaFX.

Teknologi Perdagangan Konvensional

Teknologi perdagangan konvensional bermakna bahawa pesanan anda akan dilaksanakan dan dilancarkan menggunakan pembekal kecairan di luar, dan ini berlaku secara berurutan. Pelancaran ini biasanya mengambil masa kurang dari satu saat kerana pelayan yang moden dan komunikasi berkelajuan tinggi. Pengesahan akan diterima apabila pesanan anda disahkan.

Jika tiada pembekal kecairan yang boleh mendapatkan pesanan anda dengan harga yang memuaskan maka mesej pesanan tidak lengkap akan dihantar kepada broker, dan anda akan mendapat mesej sebut harga semula untuk menentukan jika anda ingin pesanan itu akan dipenuhkan dengan harga yang akan datang. Ini adalah kaedah mudah yang digunakan untuk membantu anda memahami proses ini.

Teknologi NoaFX

Enjin pelancaran yang digunakan oleh NoaFX telah dibangunkan secara berbeza, dan bukannya menggunakan konsep dan teknologi yang sama serta lama. Pelaksanaan pesanan terbuka, penggunaan faktor kawalan harga dari pelbagai organisasi dan peniaga, dan pelaksanaan perdagangan yang melibatkan milisaat dalam kebanyakan kes adalah hanya beberapa faktor teknologi NoaFX adalah lebih unggul.

The NoaFX enjin pelancaran pesanan menawarkan kebolehan untuk skala dan keteguhan yang berbeza daripada semua broker tradisional. Apabila anda meminta sesuatu perintah perlawanan segera dijumpai dan perintah itu diisi. Dalam milisaat enjin pembersihan kami akan menentukan sama ada kenyang separa, kelompok mengisi, atau mengisi tradisional digunakan berdasarkan ketersediaan, saiz pesanan anda, dan faktor-faktor lain.

Perbezaan Dengan NoaFX

NoaFX matlamatnya adalah tidak sebut harga semula, dan walaupun kami tidak boleh menguruskan ini dengan setiap perdagangan tetapi perubahan sebut harga semula adalah sangat jarang. Keunggulan dan ketangkasan enjin pelancaran dapat membantu untuk menghapuskan keperluan untuk sebut harga dalam kebanyakan perdagangan kerana enjin memenuhi pesanan-pesanan yang selari sehingga ada biasanya lebih daripada hanya satu yang sepadan untuk susunan yang anda letakkan.

Model Perniagaan Digunakan oleh NoaFX

NoaFX beroperasi lebih seperti agregrat kecairan bukannya pembekal kecairan, dan ini membantu kita untuk melancarkan lebih banyak tempahan dan mencapai lebih banyak kecairan. Perkhidmatan utama kami adalah penlancaran pesanan pelanggan dengan berkesan dan kompetitif sebaik yang kami boleh. Kami tidak berminat dalam perdagangan yang bertenangan dengan pesanan yang dibuat oleh pelanggan atau melibatkan diri dalam pasaran keadaan manipulasi untuk mendapat keuntungan daripada kerugian pelanggan.

Manfaat perdagangan Tersedia Dengan Teknologi Pelancaran NoaFX

  • Ketelusan harga pasaran
  • Institusi harga yang sangat kompetitif
  • Peraturan pelaksanaan yang cepat dan pembersihan
  • Pengagregatan Perintah dan mudah tunai di pelbagai peringkat
  • Perlawanan Perintah berdasarkan kedalaman pasaran dan keadaan selari
  • Padankan pesanan anda tanpa campur tangan broker
fgfdgf close