Redundancy Penyelesaian

Kenapa NoaFX? > Redundancy Penyelesaian

NoaFX Mempunyai Redundancy Penyelesaian Di Semua Peringkat

NoaFX mempunyai polisi sifar tempoh tergendala. Kita tidak boleh bertolak ansur dengan tempoh tergendala kerana kami melancarkan sebanyak 22 juta tiket pesanan (jumlah paling banyak pesanan dilancarkan - 22 Jun 2012) sehari, itu purata hampir 1 juta bagi setiap jam atau kira-kira 300 pesanan setiap saat. Kita mesti mengelakkan tempoh tergendala dan memerlukan penyelesaian pemberhentian di semua peringkat untuk memastikan prestasi 100 %.

Khidmat Pelanggan / Meja Operasi

Customer Service/Operations Desk global locations map

Pasaran perdagangan dibuka 24 jam sehari. Jika kita adalah untuk menyokong perniagaan anda, kita juga patut begitu. Kami beroperasi dari beberapa pejabat di seluruh dunia, untuk memastikan bahawa kita terjaga semasa waktu dagangan utama anda.

Perkhidmatan Web / Sumber Dalam Talian

Web Services/Online Resources global datacenters map

Setiap pusat data beroperasi pada beban mekanisma keseimbangan dengan keupayaan failover untuk mengambil alih apabila pernah diperlukan, sekiranya salah anda mengakses gagal.

Semua pusat data yang menoreh ke Equinix Global pusat data dan Taufan Rangkaian Elektrik.

Pembekal Kecairan

Semua pembekal kecairan kami sentiasa distrim melalui jambatan penyelesaian pemantauan dan setiap pesanan dilancarkan seperti set peraturan yang dietapkan pada hari itu. Sekiranya LP menjadi tidak berfungsi dalam masa 15 saat, ia segera digantikan oleh LP lain, di bawah pesananya yang relevan untuk masa itu.

Semua pembekal kecairan kami berada dalam pusat data yang sama dengan pelayan kami, dengan setiap seorang daripada mereka dengan sambungan gentian optik langsung hak untuk pelayan mereka juga, memastikan kependaman yang minimum dan berpecah hukuman perintah kedua.

Liquidity Providers map - New York Facility

Liquidity Providers map - London Facility

Dalam kes kegagalan pusat data atau gangguan sambungan kabel lautan Sub, penyelesaian keseluruhan yang digunakan akan beralih kepada persediaan ladang pelayan sandaran di London, UK. Sepanjang tempoh dari tempat failover kesedaran dalam NY pengawalan dan menyambung lengkap perdagangan aliran melalui pelayan London saat 3.12.

MT4 Zonal Failover dan pengoptimuman Bandwidth

Di mana-mana ada tempat tempatan pelanggan di sebuah negara yang kukuh, NoaFX akan sediakan penyelesaian pusat data MT4 tempatan yang akan mengasingkan semua aliran data ke pelayan tempatan yang tertentu, dan hanya menghantar aliran perdagangan kembali ke pelayan induk.

MT4 Zonal Failover & Bandwidth Optimization - NoaFX Vs Others

  • Meningkatkan kelajuan pembalakan dan menentukan akses untuk pelanggan
  • Mengurangkan beban pada pelayan induk, mengekalkan ia untuk penyertaan perdagangan sahaja
  • Meningkatkan pelaksanaan perdagangan induk pelayan seperti hamba pusat data pelayan memproses semua proses-proses yang kurang sensitif
  • Sekiranya terdapat sesuatu beban lampau atau kegagalan dalam satu pusat data penyelesaian, berkata di Australia, pelanggan-pelanggan di Singapura benar-benar tidak terjejas kerana mereka akan menyambung melalui pusat data Singapura.

Ini sentiasa memastikan produktiviti yang maksimum dan keberkesanan kelulusan pesanan.

fgfdgf close