Taraf Prestasi

Kenapa NoaFX? > Taraf Prestasi

NoaFX sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada para pelanggan, tidak kira saiz atau ruang. Kami mewujudkan syarat-syarat dagangan yang memastikan persekitaran yang terbaik untuk pelanggan kami. Kami memastikan bahawa anda mendapat yang terbaik daripada hukuman mati, dan bahawa semua pelaburan mendapatkan kepenuhan yang sebaik mungkin.

Untuk menunjukkan yang kami berusaha untuk kecemerlangan tidak hanya permainan kata-kata, kami telah memutuskan untuk membuat sandaran dengan pemantauan prestasi realtime kami dan dibuat awam.

Audit prestasi

Dalam halaman ini, anda akan melihat laporan prestasi kami.

Prestasi kami dari segi pelaksanaan perdagangan diukur dengan:

  • Masa untuk mengisi pesanan Pelaksanaan
  • Masa pelaksanaan siap perdagangan
  • Bilangan requotes
  • Spread Purata diuruskan

Ini adalah kaedah terbaik untuk menilai mana-mana broker forex dan tidak banyak mendedahkan data tersebut. Sebagai data ini mungkin mendedahkan kebenaran tentang bagaimana perdagangan dilaksanakan dan bagaimana mereka mungkin memberi kesan kepada pelanggan yang paling broker tidak mendedahkan maklumat tersebut kepada awam.

Pelaksanaan Speed

Yang pertama adalah kelajuan pelaksanaan. Ini akan memberikan anda idea tentang bagaimana kita melaksanakan dalam pasaran yang turun naik, pasaran tidak cair yang bergerak cepat dan dalam keadaan pasaran yang lain. Ia akan memberikan anda idea tentang bagaimana tidak lama lagi perdagangan yang dilaksanakan, yang seterusnya akan memastikan anda mendapat harga yang paling berkesan anda boleh mendapatkan. Lebih cepat pelaksanaan, harga yang lebih baik itu. Jika kelajuan pelaksanaan adalah perlahan, maka ia adalah agak berkemungkinan bahawa harga akan berubah sebelum perintah itu mencapai pasaran dan sebagainya sama ada anda mendapat requote harga atau sebut harga di luar.

Diberikan di bawah adalah purata laju pelaksanaan, dikira setiap hari bagi semua dagangan, dari masa ia dikemukakan kepada masa yang ia dilaksanakan di sisi pembekal kecairan (LP). Setelah ini dilakukan, ia pada dasarnya memberi jaminan bahawa perdagangan adalah melalui dan harga yang ditetapkan juga. Seperti yang anda lihat, kelajuan purata pelaksanaan di sebelah LP adalah kurang daripada 10 ms dan kami berusaha untuk mengekalkannya, sama ada perdagangan itu adalah daripada 1 microlot atau 10,000 lot biasa.

Trend chart showing Execution Speeds, Times, Requotes, and Average Spreads

Di bawah adalah carta masa pelaksanaan perdagangan yang penuh, yang pada dasarnya masa yang diambil dari semasa peniaga mengemukakan perintah itu untuk masa yang apabila pengesahan muncul pada skrin. Ini juga dikira sebagai purata setiap hari, tanpa mengira saiz lot, bagi semua dagangan kami. Seperti yang anda lihat, ini adalah kurang daripada 20 ms yang memastikan bahawa anda mendapatkan harga yang anda mahu.

Trend chart showing trade completion times over weeks

Bilangan pesanan sebut harga semula;

Parameter seterusnya kita mengukur bilangan sebut harga semula. Jika harga menyimpang terlalu jauh dari harga yang diminta, maka peniaga mendapat sebut harga semula. Ia juga berlaku apabila terdapat meja urusan di antara, dengan mekanisma bina dalam untuk menyukarkan peniaga untuk membuat keuntungan dengan menolak pengisian yang baik.

Kerana kami terus melalui pemprosesan (STP), broker tanpa meja urusan. Kelajuan pelaksanaan kami adalah antara yang terbaik dalam industri, oleh itu, anda jarang mendapat sebut harga semula.

Bagi tempoh mulai 1 Mac 2012, kami berusaha untuk menjaga requotes untuk minimum dan berusaha ke arah polisi tiada requotes dan kami telah berjaya ikutinya setakat ini.

Spread Purata

Akhir sekali, parameter kegemaran untuk peniaga-peniaga runcit. Penyebaran atau kos transaksi!

Carta di bawah menunjukkan penyebaran purata setiap pasangan mata wang utama, diukur pada setiap hari. Anda juga boleh melihat bahawa ia kekal berterusan setiap hari dan tidak ada yang semakin meluas spread sengaja dibuat untuk membuat apa-apa keuntungan yang tidak beretika.

Sila mengambil perhatian apabila membuat pilihan perdagangan anda berdasarkan sebaran terendah juga. Sebaran yang sangat rendah dengan kelajuan pelaksanaan yang kurang efektif atau sering mendapat sebut harga semula tetap membuat keadaan perdagangan sukar juga.

Anda mungkin mempunyai spread yang rendah tetapi apabila anda tidak boleh diisi atau mendapatkan tergelincir terus-menerus, ia bukan satu platform perdagangan yang sangat berkesan sama ada.

Bar chart comparing average spread among currency pairs
fgfdgf close