NoaFX Edge

Tentang > NoaFX Edge

Akan mendapat keuntungan dengan memanfaatkan Edge NoaFX. Seluruh syarikat adalah berlari model perniagaan yang berbeza. Objektif utama kami adalah untuk mengendalikan pembersihan dalaman kita pesanan dari pengurus dana kami.

Dalam erti kata lain, keuntungan kita didorong oleh prestasi dana kami sendiri dan pelbagai rumah dana kami menyediakan perkhidmatan untuk penjelasan.

Oleh itu, kita tidak mempunyai kepentingan dalam model meja urusan pembuat pasaran, seperti yang kita tidak mampu untuk mengambil sisi lain dari perdagangan pelanggan kami, yang kebanyakannya pengurus dana, dan secara semula jadi menguntungkan.

Oleh itu, kita tidak boleh:

  • Memanipulasi spread atau tingkah laku harga untuk membuat perdagangan pelanggan tidak menguntungkan
  • Memaksa kesedaran luar biasa daripada pelanggan berhenti kerugian / keuntungan mengambil pesanan
  • Tandakan sehingga spread daripada pembekal kecairan untuk membuat keuntungan
  • Pesanan Requote atau slip pelanggan tidak munasabah untuk memberikan pelanggan isi bertentangan dengan kepentingan mereka.

Dengan memahami dan menggunakan ini untuk faedah anda, akan mendapat keuntungan dari sebuah institusi, STP suci (lurus Melalui Pemprosesan) persekitaran perdagangan. Sertai peniaga di seluruh dunia yang telah dimanfaatkan off telus persekitaran adil ini, di mana jika seseorang boleh berdagang, mereka BOLEH menguntungkan.

fgfdgf close