iPhone Trader

Trade Tools > Platform > iPhone Trader

The NoaFX iPhone Trader

The NoaFX iphone Trader juga menggunakan MetaTrader4, dalam versi yang direka khusus untuk bekerja dengan teknologi iPhone. Ini menjadikan perdagangan Forex di mana sahaja hampir tanpa tenaga, semua yang anda perlukan adalah iPhone mudah alih anda dan platform MT4 untuk peranti ini. Tidak pernah ada apa-apa gadaian ahli NoaFX yang mahu menggunakan versi ini, dan ia menawarkan semua manfaat teknologi MT4 yang bersama-sama dengan kemudahan dan fleksibiliti dalam perjalanan.

Dengan NoaFX iphone Trader anda mendapatkan versi yang sangat mesra pengguna dan itu adalah mudah bagi anda untuk menggunakan, di samping membenarkan pengimportan petunjuk adat. Anda mempunyai akses kepada carta dan skrip alat yang menawarkan keadaan kelebihan seni, dan anda boleh mendapat manfaat daripada automasi perdagangan dengan menggunakan Expert Advisors. Untuk mengetahui bagaimana untuk memuat turun log platform ini ke dalam kawasan ahli NoaFX anda. Anda akan mendapati memuat turun dan memasang arahan untuk akaun tertentu anda. Anda kerap dalam perjalanan, jangan biarkan had ini aktiviti trading anda dan sambungan akaun.


Bagaimana untuk memuat turun dan login (iPhone / iPad)

Pada NoaFX, kami mempunyai pelbagai cara yang anda boleh mengawasi perdagangan terbuka anda dan walaupun kedudukan terbuka apabila jauh dari platform MT4 PC anda. Salah satu cara yang paling mudah adalah untuk memasang versi platform ke iphone anda atau peranti ipad.

Langkah 1:

Sila melancarkan aplikasi AppStore pada iPhone atau iPad anda

img

Langkah 2:

Sila taip "MetaTrader 4" dalam baris carian dan pilih "MetaTrader 4 Meta Quotes Software Corp." dari hasil carian.

img

Langkah 3:

Sekarang, anda boleh memasang Metatrader4 ke peranti anda. Sila pilih pasang dan masukkan kata laluan ID epal anda apabila digesa.

img

Langkah 4:

Setelah permohonan MT4 yang telah dipasang, ia akan muncul dalam senarai apl anda sekali dipasang sepenuhnya. Sila tinggalkan kedai app dan melancarkan aplikasi Metatrader 4 ..

img

Langkah 5:

Setelah permohonan MT4 yang telah dilancarkan, anda akan diminta untuk sama ada log masuk dengan akaun yang sedia ada atau untuk membuat akaun demo yang baru. Dalam hal ini, kita akan log masuk dengan akaun sebenar yang telah dibuat. Sila pilih login dengan akaun yang sedia ada seperti yang dipaparkan di bawah:

img

Langkah 6:

Sekarang, anda akan mempunyai untuk menggunakan alat carian. Sila taip NoaFX ke kawasan ini

img

Langkah 7:

Sila nyatakan butiran log masuk anda dan memulakan perdagangan dengan NoaFX!

img
fgfdgf close