iPad Trader

Trade Tools > Platform > iPad Trader

The NoaFX iPad MT4 Trader

The NoaFX ipad Trader menawarkan semua faedah dan ciri-ciri platform MetaTrader4 dalam versi mudah yang bekerja pada iPad. Pilihan ini adalah percuma untuk setiap ahli NoaFX dan ia membolehkan anda untuk berdagang di mana sahaja dengan cepat dan mudah. Versi ini hanya sebagai mudah untuk digunakan, ia menawarkan keramahan pengguna yang luar biasa, dan keadaan peralatan seni untuk skrip dan carta dimasukkan. Anda boleh mengimport petunjuk adat, mengambil kesempatan daripada Expert Advisors dan perdagangan automatik apabila anda menggunakan NoaFX ipad Trader.

Untuk memuat turun Trader ipad dari NoaFX hanya log masuk ke kawasan ahli anda dan kemudian mengkaji semula maklumat yang khusus memuat turun untuk akaun tertentu anda. Memuat turun dan menubuhkan NoaFX ipad Trader adalah mudah dan mudah untuk dilakukan, dan anda boleh berdagang pada pergi dalam masa yang hampir tidak!


Bagaimana untuk memuat turun dan login (iPhone / iPad)

Pada NoaFX, kami mempunyai pelbagai cara yang anda boleh mengawasi perdagangan terbuka anda dan walaupun kedudukan terbuka apabila jauh dari platform MT4 PC anda. Salah satu cara yang paling mudah adalah untuk memasang versi platform ke iphone anda atau peranti ipad.

Langkah 1:

Sila melancarkan aplikasi AppStore pada iPhone atau iPad anda

img

Langkah 2:

Sila taip "MetaTrader 4" dalam baris carian dan pilih "MetaTrader 4 Meta Quotes Software Corp." dari hasil carian.

img

Langkah 3:

Sekarang, anda boleh memasang Metatrader4 ke peranti anda. Sila pilih pasang dan masukkan kata laluan ID epal anda apabila digesa.

img

Langkah 4:

Setelah permohonan MT4 yang telah dipasang, ia akan muncul dalam senarai apl anda sekali dipasang sepenuhnya. Sila tinggalkan kedai app dan melancarkan aplikasi Metatrader 4.

img

Langkah 5:

Setelah permohonan MT4 yang telah dilancarkan, anda akan diminta untuk sama ada log masuk dengan akaun yang sedia ada atau untuk membuat akaun demo yang baru. Dalam hal ini, kita akan log masuk dengan akaun sebenar yang telah dibuat. Sila pilih login dengan akaun yang sedia ada seperti yang dipaparkan di bawah:

img

Langkah 6:

Sekarang, anda akan mempunyai untuk menggunakan alat carian. Sila taip NoaFX ke kawasan ini

img

Langkah 7:

Sila nyatakan butiran log masuk anda dan memulakan perdagangan dengan NoaFX!

img
fgfdgf close