NoaFX Liquidity Edge

Kenapa NoaFX? > The Edge NoaFX Mudah Tunai

NoaFX mengumpulkan kecairan melalui pelbagai rakan kongsi dan pembekal kecairan, "memusatkan" mereka ke dalam satu kolam. Kami mendapatkan mudah tunai dari lebih 120 pembekal liqudiity, lebih 4 agregator, menyebabkan kedalaman besar kecairan pada setiap masa. Ini termasuk bank, dana, portal dan Komunikasi Rangkaian Elektronik (ECN) cara. This, perintah boleh dipadankan secara selari dan tidak mengalami "pandangan akhir" nilai-nilai usang, yang kemudiannya menyebabkan requotes sebagai perintah itu tidak boleh dibersihkan di harga yang sama ditawarkan sebelum ini, terutamanya semasa, keadaan pasaran yang bergerak pantas menentu.

NoaFX mempunyai banyak pembekal kecairan dan orderbooks bahawa ia mengumpulkan pesanan dari. Untuk membuat pengagihan pesanan dan "perintah yang sepadan dengan" jauh lebih berkesan, pelbagai kolam mudah tunai dikategorikan kepada gabungan keadaan dan algoritma kompleks berdasarkan kepada keadaan pasaran, perdagangan parameter dan pembolehubah.

Sebagai contoh, kolam renang boleh dikategorikan oleh;

  • Jumlah dagangan purata saiz Pesanan
  • Kos pembersihan perintah
  • Mudah tunai semasa hari
  • Rangka kerja penyelesaian dengan pembekal kecairan

Pada masa-masa, ia boleh menjadi kombinasi rulesets bersyarat untuk memastikan cara yang paling berkesan dan kos efektif penjelasan pesanan anda

Dalam keadaan pasaran cecair, kita mempunyai akses sedia ada kira-kira 15 peringkat kumpulan seperti kedalaman pasaran untuk pelancaran pesanan anda.

Cuba perkhidmatan kami sekali untuk memlancarkan pesanan anda dan anda akan mengalami perbezaannya. Ia memang berbeza! Edge kecairan NoaFX.

Kumpulan kecairan NoaFX membolehkan anda;

Pengagregatan terbuka buku tempahan yang memenuhi

Dengn setiap pesanan tunggal di bawah enjin pelancaran kami telus dan kategori dihalakan bagi keadaan-keadaan yang hampir sama terbaik, hampir setiap pesanan dipadankan, serta-merta. Ini juga memastikan bahawa tidak ada pembekal mudah tunai yang lain mempunyai kelebihan yang tidak adil dalam penentuan harga atau penjelasan pesanan mereka dan kami tidak tertakluk kepada permintaan yang tidak menentu / tidak cekap. Kami secara statistik dapat melancarkan 95 % daripada perintah kami tanpa sebut harga semula!

Sebaran terbaik, pesanan terpantas

Dengan enjin pelancaran perintah inovatif kami dan pengembangan berterusan pembekal berdasarkan pelbagai dan berbilang kecairan / instrumen, kita dapat menarik lebih ramai pembekal kecairan untuk bekerjasama dengan kami. Ini melibatkan kitaran yang sihat organik semakin meningkat di mana lebih ramai pembekal yang datang bersama-sama untuk melancarkan pesanan mereka juga menyediakan lebih banyak kecairan untuk memadankan pesanan mereka.

Laman prestasi kami menunjukkan bahawa lebih daripada 90 % daripada pesanan kami dijelaskan dalam 15ms dan kita berusaha untuk melancarkan lebih banyak tempahan dengsn lebih cepat!

Harga pasaran sebenar - Tiada campur tangan broker!

Kerana semua harga ditetapkan oleh peniaga seperti anda, ini adalah persekitaran perdagangan sempurna dan berkesan. Ini benar-benar menggalakkan pergerakan pasaran bebas dan kami hanya "Permadanan" pesanan anda, penjelasan mereka melalui pertukaran kami. Oleh itu, tidak ada manipulasi atau campur tangan broker. Ini adalah alasan yang adil di mana semua pesanan dianggap yang sama

Pesanan Smart Routing "SOR"

Pesanan anda bukan hanya sekeping kontrak untuk dilancarkan dengan harga dan saiz kontrak. Ia juga dilengkapi dengan "tabiat tingkah laku", menurut peraturan pesanan yang telah ditetapkan, seperti kekerapan perdagangan, pelarasan pesanan, pesanan separa tutup dan lain-lain "tabiat" tambahan membolehkan kita bijak melancarkan pesanan melalui saluran yang terbaik yang juga menampung apa-apa "tabiat".

Oleh itu, kita tidak hanya bimbang tentang penerimaan awal, kita ikuti melalui kitaran hayat keseluruhan perintah itu berdasarkan kelakuan perdagangan anda, untuk pengalaman unggul dari awal hingga akhir.

Pesanan yang besar? tiada Masalah

Sebagai pengurus dana diri kita, kita perlu membuka tempahan yang besar untuk melindungi pelbagai jawatan yang lebih kecil atau jawatan besar yang jelas ke atas perdagangan kedudukan jangka panjang, jadi kami tahu keperluan mutlak penjelasan pesanan pukal, dengan lancar.

Sekali lagi, dengan menggunakan SOR kami dan algoritma berasaskan enjin pelancaran pesanan, kita sentiasa dapat menjaga tab pada "Pertengahan Ambang maksimum" (MTR). Ini membolehkan kita tahu bagaimana besar pesanan yang kita boleh melancarkan pada satu masa. Sekiranya pesanan anda melebihi julat kami, enjin pelancaran kami mengedarkan pesanan anda kepada saiz yang "paling berkesan" dibersihkan dan mengekalkan jejak mereka lebih kitaran hayat keseluruhan.

Dalam erti kata lain, dengan pesanan 1,000 lot anda boleh berpecah kepada 1,000 tempahan daripada 1 lot setiap satu dan sistem kami melakukan pengedaran ini, menyimpan jejak mereka sehingga mereka ditutup sepenuhnya.

Ini juga menyediakan mahu namanya disiarkan di kalangan pembekal kecairan kami pelbagai kerana tiada perintah besar tunggal dikosongkan lebih daripada 1 pembekal. Lebih banyak dan lebih banyak rumah dan pengurus dana lebih suka perkhidmatan pembersihan kami untuk sebab ini sangat!

fgfdgf close