Leverage

Trade Tools > Leverage

NoaFX Pilihan Leverage

Pada NoaFX peniaga mempunyai pelbagai pilihan leverage supaya anda boleh mengawal pendedahan risiko anda. Semua akaun NoaFX ditetapkan pada tetapan lalai leverage 1: 100. Leverage maksimum disediakan untuk peniaga NoaFX adalah 1: 500 apabila diminta oleh ahli. Pelbagai tetapan leverage yang terdapat di NoaFX adalah:

Leverage Margin sebenar Digunakan Penerangan
1:1 100% Tiada Leverage
1:30 3.33%
1:50 2%
1:100 1% Leverage lalai untuk akaun baru
1:200 0.5% Penetapan leverage yang paling popular
1:300 0.33% Tertakluk kepada kelulusan
1:400 0.25% Tertakluk kepada kelulusan
1:500 0.2% Tertakluk kepada kelulusan

NoaFX Leverage Soalan Lazim

Yang penetapan NoaFX leverage yang perlu saya memilih?

Semua akaun NoaFX baru bermula dengan lalai 1: 100 suasana. Ini adalah leverage yang disyorkan menetapkan jika anda tidak benar-benar pasti apa keumpilan yang akan memenuhi keperluan sistem trading anda.

Lebih banyak leverage bermakna kos yang lebih rendah jadi mengapa harus tidak Saya membeli jumlah leverage yang paling tinggi?

Lebih balik hutang mempunyai risiko yang terlibat supaya pengurusan risiko yang berkesan adalah penting. Leverage yang lebih tinggi adalah lebih murah tetapi jika baki akaun anda tidak boleh mengendalikan jawatan yang anda mengambil, maka anda boleh mengambil risiko panggilan margin, dan kerugian mungkin tinggi. Pastikan anda memahami semua risiko yang terlibat dengan lebih memanfaatkan bagi menguruskan risiko anda.

Bolehkah saya mulakan dengan satu jumlah leverage dan kemudian mengubahnya kemudian?

Sudah tentu! Apabila anda sudah bersedia untuk menukar tetapan leverage akaun anda pastikan anda tidak mempunyai apa-apa kedudukan terbuka, dan kemudian menghantar permintaan untuk [email protected]. Kami akan mengubahsuai dengan menetapkan dalam akaun anda pada hari perniagaan yang sama.

fgfdgf close