Institusi

Sertai Kami > Institusi

Akaun Institusi NoaFX

Akaun institusi NoaFX membolehkan perniagaan dan institusi untuk mengambil kesempatan daripada peluang perniagaan yang menguntungkan yang boleh menawarkan Forex. Enjin kami unggul pembersihan, pelbagai pembekal kecairan, dan ketelusan lengkap membuat NoaFX pilihan utama untuk perniagaan dan institusi di seluruh dunia.

Siapa Boleh Manfaat Daripada Akaun Institusi NoaFX?

Akaun institusi NoaFX boleh menjadi pilihan yang tepat jika anda seorang broker atau pengurus dana yang mencari kecairan atau pembersihan pembekal. Ia juga adalah pilihan yang baik jika anda seorang broker MetaTrader yang sedang mencari penyelesaian Ringkas untuk meningkatkan mudah tunai anda, atau pengurus aset atau wang. Firma-firma perdagangan dan dana yang menguruskan dana juga mendapat manfaat dengan akaun institusi NoaFX, dan ini boleh menjadi pilihan yang tepat jika anda sebuah syarikat yang ingin melindungi nilai risiko perintah pelanggan atau pendedahan perdagangan. NoaFX menyediakan penyelesaian yang disesuaikan berdasarkan syarikat perdagangan dan keperluan khusus anda.

Sebab Sertai NoaFX sebagai Rakan Institusi

Terdapat banyak sebab mengapa syarikat-syarikat dan perniagaan semua saiz memilih untuk menyertai NoaFX sebagai rakan institusi. Kami menawarkan teknologi inovatif yang unggul sambungan berbilang platform dan sokongan, dan pelaksanaan yang cepat dengan harga perintah tepat yang selalu dipadankan di bawah 15 milisaat.

NoaFX juga menawarkan dagangan tanpa nama neural, ketelusan lengkap, spread yang berdaya saing, dan suapan yang terbaik daripada institusi kewangan. Segi komisen diskaun boleh didapati jika anda telah layak jumlah dagangan bulanan, dan anda mempunyai suite keseluruhan pilihan sambungan untuk dipilih. Dengan semua kelebihan yang ditawarkan kepada rakan-rakan institusi NoaFX tidak hairanlah kita merupakan pilihan utama untuk peniaga-peniaga institusi di seluruh dunia.

 
Hubungi Kami Hari ini    
fgfdgf close