Questions? Feedback?powered byOlark live chat software

IB Program

Untuk memperkenalkan Broker atau IB, ialah seseorang yang merujuk kepada klien NoaFX. Ia adalah model yang meluas semata-mata berdasarkan jumlah dagangan rangkaian rujukan di IB. Selagidia masih pelanggan-perdagangan, IB yang menerima komisen dari NoaFX, memberi manfaat kepada broker dan IB ini. Sekali gus ini komisen yang diperolehi boleh memberikan satu pendapatan sampingan atau pendapatan pasif kepada IB selagi pelanggan dirujuk terus kepada perdagangan dengan NoaFX.

NoaFX menawarkan Introducing broker:
  • Transaksi selamat & terkawal
  • Komisen yang fleksibel dengan pembayaran-nisbah tertinggi
  • Teknologi yang unggul
  • Satu peluang perniagaan yang lumayan
  • Pengurus Akaun khusus
  • Kadar tukaran yang tinggi
  • Syarat-syarat perdagangan yang tidak berat sebelah & spread
  • Penajaan dalam acara pemasaran dan kempen iklan
  • Pasukan yang mantap dalam mengendalikan keperluan pematuhan, Perkhidmatan pelanggan, Perkhidmatan Teknikal sokongan & broker
  • Membina rangkaian
Jenis akaun IB

NoaFX menawarkan satu struktur perakaunan yang memenuhi keperluan-keperluan individu, institusi, dan profesional. Berkata demikian, NoaFX, tidak seperti mana-mana broker Forex lain menawarkan dua jenis akaun IB.

NoaFX IB akaun

Dengan akaun NoaFX IB, komisen yang anda dapat peroleh hanya dihadkan oleh bilangan anda membuat rujukan dan aktiviti perdagangan rujukan ini. Akaun ini adalah untuk individu yang ingin mendapat komisen apabila mereka merujuk rakan-rakan untuk syarikat kami, dan ia adalah situasi menang-menang (adil). Rujukan dalam mendapatkan akses ke semua NoaFX faedah dan kelebihan dan anda mendapat komisyen daripada membuat rujukan dan dari mana-mana aktiviti perdagangan untuk rujukan anda.

Daftar akaun IB NoaFX serta merta dan mengambil kesempatan untuk rebat yang lebih tinggi!
 
Membuka akaun IB    
 

Akaun korporat IB NoaFX

Akaun IB korporat NoaFX direka untuk Syarikat dan Syarikat-syarikat yang ingin pilihan dan platform dagangan yang terbaik, dan yang ingin menjana wang dengan merujuk orang lain. Oleh kerana kami menawarkan pelepasan sangat cepat, standard yang tinggi dan kadar terendah kami adalah salah satu broker terbaik sekitar.

NoaFX menyediakan peluang terbaik untuk membuat perdagangan yang berjaya untuk individu dan Syarikat, dan akaun korporat NoaFX IB yang boleh membantu anda dan Syarikat anda berkembang bersama-sama. Anda boleh yakin bahawa setiap rujukan akan mendapat kelulusan cepat sama, Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan sumber-sumber yang berguna yang anda mempunyai akses kepada.

Mendaftar hari ini dan mulakan pendapatan dengan akaun IB korporat NoaFX!
 
Membuka akaun korporat IB    
 

Please klik di sini untuk muatturun NoaFX di IB perjanjian.

fgfdgf close