Bagaimana ia berfungsi?

Sertai Kami > Memperkenalkan Broker > Bagaimana ia berfungsi?

NoaFX IB akaun membolehkan anda mendapat komisen dengan membenarkan anda untuk mencipta rangkaian rujukan anda sendiri. Apabila rujukan anda membuat tambahan rujukan mereka sendiri, anda akan mendapat komisen dari peringkat kedua ini juga. Oleh itu, lebih banyak pelanggan anda membawa ke NoaFX, semakin tinggi komisen anda akan. Potensi adalah tidak terhad, dan anda membuat keputusan berapa banyak yang anda peroleh dengan akaun NoaFX IB.

Menjadi seorang IB

Proses untuk menjadi IB yang agak mudah, cepat dan mudah. Hanya ikuti langkah ini dan mula mendapatkan komisyen sekaligus!

    1. membuka akaun rakan kongsi di NoaFX

    2. setelah anda berjaya membuka akaun rakan niaga, anda akan menerima URL rujukan anda di bawah bahagian kawasan IB akaun peribadi anda.

    Referral link anda kelihatan seperti ini:

    3. tahniah! Anda kini IB.

Mengesan pelanggan-pelanggan anda

Sebaik sahaja anda menjadi IB, anda akan diberikan akses ke akaun IB peribadi anda di mana anda boleh menjejaki pelanggan dan perniagaan anda dengan amat mudah.

Mendapat komisen

Apabila anda menyertai sebagai rakan kongsi dengan NoaFX, anda mula pendapatan rebet oleh klien membuat rujukan yang merangkumi individu dan Syarikat melalui pelbagai tahap komisen struktur. Oleh itu bagi setiap rujukan yang membuka akaun dagangan dengan NoaFX, anda mendapat komisen. Apa yang lebih banyak, anda menerima komisen pada pelbagai peringkat, supaya anda mendapat manfaat apabila seseorang anda merujuk mengarahkan rakan-rakan dan pelanggan kami juga. Dan setiap kali pelanggan anda membuat order, anda mendapat jumlah tertentu tetap satu lot yang diniagakan. Jumlah bergantung kepada pangkat IB anda.

Diberikan di bawah adalah Jadual ringkas yang menggambarkan struktur komisen berdasarkan banyak yang tersenarai:

Pangkat IB anda Bilangan pelanggan aktif anda Suruhanjaya satu lot didagangkan
1 0-4 $5 per lot
2 5-15 $6 per lot
3 16-50 $7 per lot
4 51-100 $8 per lot
5 101 - 200 $9 per lot
6 201 - 500 $10 per lot
7 > 500 $11 per lot
 
PENGELUARAN KOMISEN

Anda boleh mengeluarkan komisen anda bila-bila masa anda suka. Pada NoaFX, pengeluaran adalah cepat dan selamat sepenuhnya. Apa yang anda perlu lakukan adalah semata-mata tempat memohon pengeluaran dan anda baik untuk menerima komisen anda.

Membawa klien

Terdapat beberapa cara untuk memperbanyakkan lagi rujukan dan mendapatkan mereka buka akaun NoaFX. Ada di antara mereka kerana:

  • Platform sosial: Posting anda link rujukan di forum, rangkaian sosial dan blog. Anda boleh untuk menyumbang secara aktif dalam forum perbincangan, Kumpulan Facebook dan Twitter.
  • Membuat sendiri Laman web: Anda juga boleh mencipta Laman web anda sendiri dan mempromosikan referral link anda di negara anda.
Jualan dan pemasaranstartegi

NoaFX IBs yang menghargai dan sentiasa menyokong mereka dengan bahan-bahan promosi yang eksklusif dan menyediakan mereka dengan tawaran istimewa. Anda boleh mencari bahan-bahan promosi anda di bawah akaun IB peribadi anda.

 
Menjadi seorang IB sekarang    
fgfdgf close