Pembiayaan Kaedah / Pengeluaran

Sertai Kami > Pembiayaan Kaedah / Pengeluaran

Pada masa ini NoaFX menawarkan pembiayaan modal akaun dagangan melalui beberapa kaedah pembayaran.

Wire Transfer Antarabangsa

Selaras dengan dasar AML antarabangsa, pindahan kawat mesti dilakukan daripada akaun bank yang mempunyai nama yang sama seperti pemegang akaun NoaFX. Semua deposit dan pengeluaran hanya boleh dilakukan kepada/daripada akaun yang berkaitan ini. Amaun pengeluaran minimum bagi Pindahan Kawat Antarabangsa ialah pada amaun yang setara dengan USD40.

Semua caj Pindahan Bank diserap oleh NoaFX dan akaun anda akan didepositkan dengan amaun kasar penuh yang dihantar kepada kami oleh bank anda, sebelum caj dikenakan. Ambil perhatian bahawa caj tertentu tidak ditunjukkan dalam slip pemindahan, oleh itu langkah-langkah tambahan mungkin diperlukan untuk mengesahkan caj sedemikian.

Butiran pembiayaan akaun yang lengkap boleh didapati dalam kawasan pelanggan.

Kad Kredit

Kami menawarkan pembiayaan akaun melalui kad debit / kredit seperti Visa, MasterCard, China UnionPay dan Diners. Semua deposit yang diterapkan ke akaun anda pada hari perniagaan yang sama. Tidak ada sebarang yuran transaksi yang dikenakan untuk deposit kad kredit sebagai NoaFX menyerap semua caj transaksi ini.

Funds paid via Credit cards gets automatically deposited to your MT4 trading account.

Neteller

Neteller adalah salah satu perniagaan pemindahan wang bebas terbesar di dunia, memproses berbilion dolar bernilai 'urus niaga setiap tahun.

Skrill / Moneybookers

Skrill adalah perniagaan e-dagang global yang membolehkan bayaran dibuat melalui Internet.and kini salah satu syarikat pembayaran digital terkemuka dunia, menjadi tuan rumah 36 juta pemegang akaun untuk menghantar dan menerima wang di seluruh dunia di 200 negara dan 40 mata wang, dengan selamat dan di kos rendah, tanpa mendedahkan maklumat kewangan peribadi anda.

Payza

Payza adalah platform pembayaran dalam talian global terkemuka yang pakar dalam platform e-wallet yang menyediakan ahli Payza di seluruh dunia dengan muatan dan pengeluaran pilihan yang mudah dan fleksibel, seperti pemindahan bank setempat, wayar global bank, kad kredit / debit, cek, kad prabayar, antara lain.

China UnionPay

China UnionPay, juga dikenali sebagai UnionPay atau CUP, adalah satu-satunya organisasi kad bank domestik di Republik Rakyat China (PRC). Ditubuhkan pada Mac 2002, China UnionPay adalah sebuah persatuan untuk industri kad perbankan China, yang beroperasi di bawah kelulusan Bank Rakyat China (PBOC, bank pusat China). Amaun pengeluaran minimum bagi CUP ialah pada amaun yang setara dengan USD46.

Fasapay

FasaPay adalah perkhidmatan sistem pembayaran dalam talian cepat dan selamat, yang muncul sebagai alternatif terbaik di kalangan lain perkhidmatan yang sama seperti.

Kaedah Pengeluaran

Sila ambil perhatian bahawa amaun pengeluaran minimum mestilah pada amaun yang setara dengan USD40.

NoaFX mengenakan caj USD30 (atau setara untuk mata wang lain) bagi pengeluaran yang dilakukan hanya melalui Pindahan Bank, Kad Kredit dan CUP (China UnionPay). Selain itu, caj sebanyak 1% daripada amaun pengeluaran akan dikenakan untuk pengeluaran yang dibuat melalui Skrill.

Walau bagaimanapun, caj-caj ini tidak dikenakan pada semua saluran e-pembayaran lain seperti Neteller, Payza & Fasapay kerana NoaFX menyerap semua caj pengeluaran bagi pihak pelanggan *

Diberikan di bawah jadual yang memaparkan butiran pengeluaran bagi setiap saluran pembayaran.
Mod Pembayaran Amaun Pengeluaran Minimum Caj Pengeluaran Tempoh Pengeluaran Diselesaikan
Contest Winner USD 40 atau amaun yang setara USD 30 atau amaun yang setara 2-3 hari perniagaan
Contest Winner USD 46 atau amaun yang setara USD 30 atau amaun yang setara 1-2 hari perniagaan
Contest Winner USD 40 atau amaun yang setara USD 30 atau amaun yang setara 1-2 hari perniagaan
Contest Winner USD 40 atau amaun yang setara 1% daripada amaun Pengeluaran Segera
Contest Winner USD 40 atau amaun yang setara Caj pengeluaran diserap oleh NoaFX Segera
Contest Winner USD 40 atau amaun yang setara Caj pengeluaran diserap oleh NoaFX Segera
Contest Winner USD 40 atau amaun yang setara Caj pengeluaran diserap oleh NoaFX Segera

Kami sentiasa mengembangkan kaedah inovatif kami dan akan menambah lebih banyak pilihan di sini tidak lama lagi.

* NoaFX memindahkan semua bayaran sepenuhnya tetapi pemproses bayaran tertentu mungkin mengenakan caj untuk bayaran masuk, yang mana tidak akan dibayar balik oleh NoaFX.

fgfdgf close