Yayasan NoaFX

Tentang >Yayasan NoaFX

Terima kasih kepada peralatan moden berteknologi tinggi dan teknologi komunikasi data amat cepat, hidup kita dipenuhi dengan banyak dan kita hidup dalam keselesaan mutlak dan gaya. Dalam satu hari biasa dengan urusniaga hari, kami membersihkan berbilion-bilion kontrak.

Sebagai seorang peniaga Forex, anda menjalani kehidupan anda dalam kekayaan dan kebahagiaan. Oleh kerana itu ia adalah mudah untuk lupa bahagian lain di dunia, satu yang amat memerlukan dan sering berputus asa.

Penyelidikan global menunjukkan bahawa walaupun kekayaan dunia semakin meningkat setiap tahun jurang pendapatan dan ketidaksamaan antara kaya dan miskin semakin melebar hanya lebih dan lebih. Dalam erti kata yang mudah yang kaya semakin kaya dan yang miskin semakin miskin setiap hari.

Yayasan NoaFX

Kita tahu kita tidak boleh mengubah dunia, tetapi kami boleh melakukan yang sedikit tambahan untuk membuat perubahan dalam satu nyawa atau membawa senyuman kepada wajah seseorang.

Antara rumah-rumah masyarakat perdagangan dan dana yang berjaya kami kita menyebarkan sikap perkongsian dan komitmen untuk membuat derma tetap untuk tujuan yang mulia.

Setiap bulan saluran NoaFX Yayasan sumbangan ini kepada sebuah organisasi, amal, atau dana bantuan mencari bantuan tambahan.

NoaFX berikrar 10 % daripada keuntungan korporat kami untuk tujuan ini. Peniaga dan sekutu juga dialu-alukan untuk mengikrarkan komitmen mereka kepada mereka yang memerlukan dari keuntungan bulanan mereka. Kita boleh memilih untuk menaja pasukan bola sepak, pertandingan lumba, atau bahkan membayar selebriti mahal untuk menyokong jenama kami tetapi kami memahami apa yang benar-benar penting. Bersama-sama kita boleh membuat perbezaan dalam kehidupan seseorang.

fgfdgf close