Khidmat Pelanggan

Kenapa NoaFX? > Khidmat Pelanggan

NoaFX menghargai perniagaan anda dan terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada asas pelanggan kami berkembang pesat anda.

Tidak ada cara lain yang lebih baik untuk mengucapkan terima kasih kepada anda daripada untuk memberikan perkhidmatan bertaraf dunia dan bila-bila masa setiap kali. Kami melanjutkan perkhidmatan ini untuk setiap salah satu pelanggan kami, tanpa mengira saiz akaun, tingkah laku perdagangan, atau latar belakang.

Kami telah melakukan banyak latihan, kepakaran, dan usaha untuk memberikan khidmat pelanggan kepada anda yang berkesan dan sangat profesional.

Berikut adalah apa yang kita boleh dan lakukan untuk anda:

Live Chat - Khidmat Pelanggan Interaktif

Kakitangan perbualan kami tersedia secara langsung untuk berbual dengan anda untuk menjawab soalan anda. Ini adalah cara paling cepat untuk menjawab soalan anda.

Pegawai kami akan melakukan yang terbaik yang terbaik untuk menjawab soalan anda serta-merta. Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa beberapa jenis permintaan perlu pengesahan keselamatan dan boleh dibawa ke saluran e-mel sebaliknya.

E-Mel / Tiket meja Sokongan

Kami telah menggunakan tiket sistem sokongan e-mel sangat berskala dan produktif berdasarkan yang memastikan:

  • E-mel anda dengan segera mengakui pernah menerima.
  • Semua tiket disimpan di dalam pangkalan data pusat kami dan boleh dikaji semula bila-bila masa dengan menggunakan alamat e-mel anda.
  • E-mel anda untuk distrim sepasukan kakitangan sokongan menunggu untuk menangani cabaran anda dan bukannya dihantar ke satu komputer dengan satu kakitangan berurutan memprosesnya.
  • Semua isu-isu sokongan pelbagai diarkibkan dalam pangkalan pengetahuan pusat, yang boleh digunakan untuk rujukan cepat dan penyelesaian segera permintaan anda sebagai permintaan anda mungkin telah dibesarkan oleh pelanggan lain sebelum.
  • Semua permintaan meja bantuan / e-mel anda diberi maklum balas dalam masa 30 minit. Ini bukan satu tindak balas auto-responder, tetapi ahli kakitangan sebenarnya mencari perkara anda dan membalas dengan serta-merta, atau menyelesaikannya dalam tindak balas pertama itu sendiri.

Semua isu-isu lain yang memerlukan maklum balas akan diselesaikan dalam tempoh 6 jam.

Jika anda seorang pelanggan NoaFX, sila login ke kawasan pengurusan pelanggan dan menghantar mesej kepada kami melalui meja bantuan tiket. Ini akan membantu kita mengesan akaun anda dan mempercepatkan permintaan anda dengan semua butir-butir anda yang sedia ada.

Jika anda tidak lagi klien NoaFX, sila gunakan ini Kami Borang Hubungi, Contact Us Form , atau menulis kepada kami di [email protected]

Orang Benar, Penyelesaian Real

Semua jawapan e-mel anda akan ditangani secara peribadi oleh kakitangan dengan nama dan nama mereka. Orang-orang ini tidak sumber luar dan menyediakan penyelesaian yang sebenar.

Kami percaya dalam perkhidmatan peribadi-ized. Anda berhak tidak kurang.

fgfdgf close